IZJAVA O SIGURnOSTI ONLINE PLAĆANJA


Uvjeti pružanja usluga

1. Uvod

CLOI OBRT ZA USLUGE, vl. Renata Kelemović

Središte: Cucerska cesta 300a, 10040 Zagreb, Hrvatska

MB: 98657976

Kontakt email: info@cloupedu.com


Bank: PRIVREDNA BANKA ZAGREB d.d., Radnicka cesta 50, zagreb

Account number: HR2823400091160601427

Vaš sporazum s nama uključuje ove Uvjete i našu politiku privatnosti (“Ugovori”). Potvrđujete da ste pročitali i razumjeli Ugovore i pristajete na njih.Ako se ne slažete s (ili se ne možete pridržavati) Ugovora, možda nećete koristiti Uslugu, ali javite nam se e-poštom na adresu info@cloupedu.com. Kako bismo mogli pokušati pronaći rješenje. Ovi uvjeti primjenjuju se na sve posjetitelje, korisnike i ostale koji žele pristupiti ili koristiti Uslugu.

2. Komunikacije

Korištenjem naše usluge prihvaćate pretplatu na biltene, marketinške ili promotivne materijale i druge informacije koje možemo poslati. Međutim, možete odustati od primanja bilo koje ili svih ovih komunikacija od nas slijedeći vezu za odjavu ili slanjem e-pošte na info@cloupedu.com.

3. Kupnja

Ako želite kupiti bilo koji proizvod ili uslugu dostupnu putem usluge (“Kupnja”), od vas će se možda tražiti da navedete određene informacije relevantne za vašu kupnju, uključujući, ali bez ograničenja, broj vaše kreditne ili debitne kartice, datum isteka vaše kartice , vašu adresu za naplatu i podatke o isporuci.

Izjavljujete i jamčite da: (i) imate zakonsko pravo koristiti bilo koju karticu ili druge načine plaćanja u vezi s bilo kojom kupnjom; i da su (ii) podaci koje nam dajete istiniti, točni i potpuni. Možemo zaposliti upotrebu usluga trećih strana radi olakšavanja plaćanja i izvršenja Kupnja. Slanjem vaših podataka dajete nam pravo da te podatke dostavimo trećim stranama u skladu s našim Pravilima o privatnosti. Pridržavamo pravo odbiti ili otkazati vašu narudžbu u bilo kojem trenutku iz razloga koji uključuju, ali nisu ograničeni na: dostupnost proizvoda ili usluge, pogreške u opisu ili cijeni proizvoda ili usluge, pogrešku u vašoj narudžbi ili drugi razlozi. Pridržavamo si pravo odbiti ili otkazati vašu narudžbu ako se sumnja na prijevaru ili neovlaštenu ili nezakonitu transakciju.

4. Natjecanja, klađenje i promocije Svi nadmetanja, klađenje ili druge promocije (pod zajedničkim nazivom „Promocije“) dostupne putem usluge mogu se regulirati pravilima koja su odvojena od ovih Uvjeta pružanja usluge. Ako sudjelujete u bilo kojoj promociji, pregledajte primjenjiva pravila kao i našu Politiku privatnosti. Ako su pravila za Promociju u suprotnosti s ovim Uvjetima pružanja usluge, primjenjivat će se pravila Promocije.

  • Povrati Nadoknađujemo Ugovore u roku od 14 dana od prvotne kupnje Ugovora.
  • Sadržaj Sadržaj pronađen na ili putem ove Usluge vlasništvo obrta Clo Up Obrt za usluge i trgovinu ili se koristi s dopuštenjem. Ne smijete distribuirati, mijenjati, prenositi, ponovo upotrebljavati, preuzimati, postavljati, kopirati ili koristiti navedeni sadržaj, bilo u cijelosti ili djelomično, u komercijalne svrhe ili u osobne svrhe, bez izričitog pismenog odobrenja od nas.
  • Zabranjena upotreba Uslugu možete koristiti samo u zakonite svrhe i u skladu s Uvjetima.

Slažete se da nećete koristiti Uslugu:

1. Na bilo koji način koji krši bilo primjenjivo nacionalno ili međunarodno pravo ili propis.

2. U svrhu iskorištavanja, nanošenja štete ili pokušaja iskorištavanja ili povrede maloljetnika na bilo koji način izlaganjem neprikladnom sadržaju ili na neki drugi način.

3. Za prijenos ili nabavu slanja bilo kojeg reklamnog ili promotivnog materijala, uključujući bilo koji „bezvrijednu poštu“, „pismo u lancu“, „neželjenu poštu“ ili bilo koje drugo slično pozivanje.

4. Lažno predstavljati ili pokušati lažno predstavljanje tvrtke, zaposlenika tvrtke, drugog korisnika ili bilo koje druge osobe ili subjekta.

5. Na bilo koji način koji ugrožava prava drugih ljudi ili je na bilo koji način nezakonit, prijeteći, lažni ili štetni, ili u vezi s bilo kojom nezakonitom, nezakonitom, lažnom ili štetnom svrhom ili djelatnošću.

6. Uključiti se u bilo koje drugo ponašanje koje ograničava ili sprječava nečiju upotrebu ili uživanje u Usluzi ili koje, kako smo mi odredili, može naštetiti ili uvrijediti Društvo ili korisnike Usluge ili ih izložiti odgovornosti.

Uz to, slažete se da nećete:

1. Koristite Uslugu na bilo koji način koji može onemogućiti, preopteretiti, oštetiti ili umanjiti uslugu ili ometati upotrebu Usluge bilo koje druge strane, uključujući njihovu sposobnost uključivanja u aktivnosti u stvarnom vremenu putem Usluge.

2. Koristite bilo koji robot, pauk ili drugi automatski uređaj, postupak ili način da biste pristupili Usluzi u bilo koje svrhe, uključujući nadzor ili kopiranje bilo kojeg materijala na Usluzi.

3. Koristite bilo koji ručni postupak za nadziranje ili kopiranje bilo kojeg materijala na Usluzi ili u bilo koju drugu neovlaštenu svrhu bez našeg prethodnog pismenog pristanka.

4. Koristite bilo koji uređaj, softver ili rutinu koji ometaju pravilan rad Servisa.0.5. Unesite sve viruse, trojanske konje, crve, logičke bombe ili drugi materijal koji je zlonamjeran ili tehnološki štetan.

5. Pokušajte dobiti neovlašteni pristup, ometati, oštetiti ili poremetiti bilo koje dijelove Usluge, poslužitelja na kojem se Usluga pohranjuje, ili bilo koji poslužitelj, računalo ili baza podataka povezanih s Uslugom.

6. Attack Service putem napada uskraćivanja usluge ili distribuiranog napada uskraćivanja usluge.

7. Poduzmite bilo koju radnju koja može oštetiti ili lažirati ocjenu tvrtke.

8. U protivnom pokušajte ometati pravilan rad Servisa.

8. Analitika Možemo koristiti davatelje usluga treće strane za nadgledanje i analizu upotrebe naše usluge.

9. Maloljetnici ne mogu koristiti stranicuUsluga je namijenjena samo za pristup i korištenje osoba koje imaju najmanje osamnaest (18) godina. Pristupom ili korištenjem Usluge jamčite i izjavljujete da imate najmanje osamnaest (18) godina i s punim autoritetom, pravom i sposobnošću da sklopite ovaj ugovor i pridržavate se svih uvjeta i odredbi Uvjeta. Ako nemate najmanje osamnaest (18) godina, zabranjen vam je pristup i korištenje usluge.

10. Računi

Kada stvorite račun kod nas, jamčite vam da ste stariji od 18 godina i da su informacije koje nam dajete u svakom trenutku točne, potpune i aktualne. Netočne, nepotpune ili zastarjele informacije mogu rezultirati trenutnim ukidanjem vašeg računa. Odgovorni ste za održavanje povjerljivosti vašeg računa i lozinke, uključujući, ali ne ograničavajući se na ograničenje pristupa vašem računalu i / ili računu. Slažete se da prihvaćate odgovornost za sve aktivnosti ili radnje koje se događaju pod vašim računom i / ili zaporkom, bez obzira na to je li zaporka u našoj usluzi ili usluzi treće strane. Morate nas obavijestiti odmah nakon što saznate za kršenje sigurnosti ili neovlašteno korištenje vašeg računa. Kao korisničko ime ne možete koristiti ime druge osobe ili subjekta ili koje na zakonit način nije dostupno, ime ili zaštitni znak koji podliježe bilo kojem pravu druge osobe ili subjekta osim vas, bez odgovarajućeg odobrenja. Kao korisničko ime ne možete koristiti nijedno ime koje je uvredljivo, vulgarno ili opsceno. Zadržavamo pravo odbiti usluge, ukinuti račune, ukloniti ili urediti sadržaj ili otkazati narudžbe prema vlastitom nahođenju.

11. Intelektualno vlasništvo

Usluga i njezin izvorni sadržaj (osim sadržaja koji pružaju korisnici), značajke i funkcionalnost su i ostat će isključivo vlasništvo tobrta Clo Up obrt za usluge i trgovinu i njegovi davatelji licenci. Usluga je zaštićena autorskim pravima, zaštitnim znakom i drugim zakonima i stranim zemljama. Naši zaštitni znaci ne smiju se koristiti u vezi s bilo kojim proizvodom ili uslugom bez prethodnog pismenog pristanka Clo Up obrt za usluge i trgovinu.

12. Pravila o autorskim pravima

Poštujemo prava intelektualnog vlasništva drugih. Naše je pravilo da odgovorimo na svaku tvrdnju da Sadržaj objavljen na Usluzi krši autorska prava ili druga prava intelektualnog vlasništva (“Kršenje”) bilo koje osobe ili entiteta.Ako ste vlasnik autorskih prava ili ste ovlašteni u njegovo ime i vjerujete da je autorsko djelo kopirano na način koji predstavlja kršenje autorskih prava, podnesite svoj zahtjev putem e-pošte nadopuni mail , s naslovom: “Kršenje autorskih prava” i u svoj zahtjev uključite detaljan opis navodne povrede.Može se smatrati odgovornom za štetu (uključujući troškove i odvjetničke naknade) za pogrešno predstavljanje ili nepoštene tvrdnje o kršenju bilo kojeg sadržaja koji se nalazi na i / ili putem Usluge u vašim autorskim pravima.

13. Izvješćivanje o pogreškama i povratne informacije

Možete nam dostaviti izravno na info@cloupedu.com ili putem web lokacija i alata trećih strana informacije i povratne informacije u vezi s pogreškama, prijedlozima za poboljšanja, idejama, problemima, pritužbama i drugim pitanjima vezanim za našu uslugu (“Povratne informacije”). Prihvaćate i suglasni ste da: (i) nećete zadržavati, stjecati ili tvrditi bilo koje pravo intelektualnog vlasništva ili drugo pravo, pravo vlasništva ili udjela u ili povratnoj informaciji; (ii) tvrtka može imati razvojne ideje slične povratnim informacijama; (iii) Povratne informacije ne sadrže povjerljive ili vlasničke podatke od vas ili bilo koje treće strane; i (iv) Društvo nema nikakvu obvezu povjerljivosti u vezi s povratnim informacijama. U slučaju da prijenos vlasništva na Povratne informacije nije moguć zbog primjenjivih obveznih zakona, Vi dajete Kompaniji i njenim povezanim strankama ekskluzivno, prenosivo, neopozivo, besplatno, pod-licencirano, neograničeno i trajno pravo korištenja ( uključujući kopiranje, izmjenu, stvaranje izvedenih djela, objavljivanje, distribuciju i komercijalizaciju) povratne informacije na bilo koji način i u bilo koju svrhu.

14. Poveznice na druge web stranice

Naša usluga može sadržavati veze na web stranice ili usluge trećih strana koje nisu u vlasništvu ili pod nadzorom obrta Clo Up obrt za usluge i trgovinu. Klaudija Kelemović nema kontrolu nad i ne preuzima nikakvu odgovornost za sadržaj, politike privatnosti ili prakse bilo kojih trećih web stranica ili usluga. Ne jamčimo za ponudu bilo kojeg od ovih subjekata / pojedinaca ili njihovih web stranica.

15. Priznanje KORŠTENJEM USLUGE ILI OSTALIM USLUGA KOJIMA SADA pružaju, PRIHVAĆATE DA SU PROČITALI SVE UVJETE USLUGE

16. Obratite nam se Vaše povratne informacije, komentare, zahtjeve za tehničku podršku pošaljite e-poštom info@cloupedu.com.